Bijzondere filialen Voor unieke gebouwen en locaties

Maatwerkoplossingen Buiten de gebaande paden treden

De uitbreiding van ons filialennetwerk heeft ons geleerd, dat bijzondere locaties vragen om maatwerkoplossingen. We definiëren niet alleen normen, maar denken vooruit – met maatwerkconcepten en passende architectuuroplossingen voor unieke locaties en bestaande gebouwstructuren. Met onze concepten leveren we een bijdrage aan het behoud en de vergroting van de aantrekkelijkheid van steden.

Integratiemogelijkheden Het filiaal voor bijzondere gebouwen

Of het nu gaat om een station, een historisch gebouw of stadion – we stemmen de situatie af op lokale omgevingsfactoren, we integreren onze winkels in, en passen de gebouwen aan, aan de omgeving om echte meerwaarde te creëren. We zoeken naar slimme oplossingen op locatiespecifieke vragen en zorgen ervoor dat onze klanten een moderne een aangename winkelervaring hebben, zoals ze gewend zijn.

Waard om te behoudenNieuwe impulsen

Het behoud van historische gebouwen schept meerwaarde voor het straatbeeld en bevordert tegelijkertijd de aantrekkelijkheid van de vestigingen.

ArchitectuurBijzondere objecten

Bij de verbouwing van historische gebouwen of bij de integratie ervan in buitengewone bouwprojecten plannen we individueel en integraal.

Uw vraag aan ons Wilt u meer informatie?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze filiaalconcepten en geven u advies over individuele wensen. We kijken uit naar uw reactie!

Contact