Logistieke locatiesEenvoudige oplossingen voor complexe processen

Spil van de leveringsketenLogistiek is een dagelijkse activiteit

We hebben onze concepten voor logistieke centra vanuit economisch, ecologisch en sociaal oogpunt nog eens volledig onder de loep genomen. Voor nieuwe uitgangspunten met verkleinde plattegronden en uitgebreide orderpickniveaus is duidelijk minder perceeloppervlak nodig. Daarom gaan de logistieke centra door individuele aanpassingen optimaal op in de omgeving.

Highlights van de logistieke centraEen nieuwe generatie logistiek

Dankzij de compacte bouwwijze en de doordachte processen ontstaan flexibele magazijn- en kantoorstructuren voor een aantrekkelijk en toekomstbestendig logistiek centrum.

CO2-uitstootDuurzaam- heid

Voor een ecologisch vriendelijk logistiekconcept werken we voortdurend aan de optimalisatie van emissiewaarden en van het energieverbruik.

ArchitectuurIndividueel ontwerp

De logistieke centra passen zich aan aan de omgeving dankzij de op maat gemaakte ruimtelijke ontwerpen.

WerksfeerModerne werkplek

De nieuw ontworpen verblijfsruimtes met kantines voor medewerkers en toeleveranciers zorgen voor een hoogwaardige en prettige werkomgeving.

Ruimtelijke ordeningLogistieke ruimten en kantoor

Bij de nieuwe vormgeving wordt waarde gehecht aan daglicht, geoptimaliseerde processen voor de orderpickers en een moderne uitrusting.

Uw vraag aan onsWilt u meer informatie?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze logistieke locaties of over een van onze filiaalconcepten. We kijken uit naar uw reactie!

Contact