Het winkelcentrumGroot aanbod, zelfde adres

Klantenmagneet met potentieelEen commerciële locatie met toekomst

Als op dezelfde locatie verschillende aantrekkelijke aanbieders geconcentreerd zijn, vergroot dit de aantrekkelijkheid voor klanten – dat is de kracht van winkelcentra. In winkelcentra vindt u een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende assortimenten en diensten. De aan- en afvoerwegen zijn goed toegankelijk, de afstanden tussen de verschillende winkels zijn kort en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Onze filialen zijn daarbij een belangrijke waarborg voor de frequentie en aantrekkelijkheid van de locatie.

Mogelijkheden van het winkelcentrumKrachtige concepten

In winkelcentra vindt u een divers aanbod en vele diensten onder één dak. Daarom vormen ze de ideale mogelijkheid om de aantrekkelijkheid van locaties te vergroten. Er zijn verschillende mogelijkheden om samen met Lidl winkelcentra te realiseren.

Voor het milieuDuurzame techniek

Ook bij winkelcentra zetten wij in op duurzame techniek, zoals onder andere ledverlichting en milieuvriendelijke verwarmings- en koeltechniek.

ArchitectuurRuim en goed verlicht

Een ruimtelijk concept, moderne architectuur en diensten zoals klant-wc's zorgen voor een prettige winkelervaring.

ProductpresentatieFood- concepten

Modern is ook de productpresentatie, inclusief nieuwe take-away-concepten met verse bakproducten of coffee-to-go-aanbiedingen in de filialen.

Kengetallen en voorwaardenLocatiecriteria

Als eigenaar of huurder – Lidl weet het potentieel van winkelcentra optimaal te benutten. Samen zoeken we de juiste strategie voor uw locatie.

Locaties:
koop, huur of pacht.
Projecten:
nieuwbouw of revitaliseringen.
Perceeloppervlakte
bebouwd en onbebouwd in alle grootten.
Winkelruimte:
als huurder vanaf 1.000 m².
Parkeerplaatsen voor klanten:
Goed bereikbaar
Huurders:
aantrekkelijke huurdersmix.

Uw vraag aan onsWilt u meer informatie?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze winkelcentra of een van onze filiaalconcepten. We kijken uit naar uw reactie!

Contact